ONDERSTEUN STUDIO LOOS!

Aan      de Haagse Gemeenteraad. Postbus 19157, 2500 CD Den Haag

Email    griffie@denhaag.nl

Onderwerp: Adviescommissie gemeente Den Haag adviseert om de financiering van LOOS & Studio LOOS stop te zetten ingaande 2021. Ondersteun LOOS!

Al vier decennia is LOOS een broedplaats voor baanbrekende ontwikkelingen die er consequent toe hebben bijgedragen dat Den Haag op het gebied van nieuwe muziek een van de meest levendige en creatieve steden ter wereld is geworden. LOOS is een centrum waar componisten en uitvoerders van internationale bekendheid zij aan zij werken met jonge talenten die de stad hebben uitgekozen om te werken of studeren in het licht van haar unieke artistieke klimaat. Ook is LOOS de plek waar studenten van het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Kunstacademie hun eerste stappen kunnen zetten als performer, geluidstechnicus, programmeur en organisator van concerten. LOOS is waar sommige van de beste muziek die in de stad wordt geproduceerd, eerst wordt uitgevoerd voordat het op het wereldtoneel toert. De studio is een prachtige locatie met uitstekende apparatuur en  een programma van hoge kwaliteit in een stimulerende, verrassende en toegankelijke omgeving. Workshops en concerten met kinderen, lezingen en ontmoetingen met kunstenaars uit diverse disciplines uit een groot aantal verschillende landen hebben Studio LOOS bovendien een stevige plek gegeven in Den Haag voor een zeer divers publiek, van jong tot ouder. Met zeer beperkte middelen heeft LOOS een stempel kunnen drukken op de geschiedenis van Den Haag en de stad op de wereldkaart gezet. Als LOOS de steun van de gemeente verliest, lopen we het risico veertig jaar investeringen te verliezen die de gemeente Den Haag haar unieke karakter hebben gegeven.

Wanneer u net zoals wij vindt dat Studio LOOS behouden moet blijven voor Den Haag, tekent u dan deze brief emailt u deze naar info@loosfoundation.com

Een persoonlijk statement wordt zeer gewaardeerd!

Veel dank bij voorbaat!

LOOS/Studio LOOS Den Haag                      Persoonlijk statement:                      

De Constant Rebecqueplein 28b

Den Haag

www.studioloos.com

Plaats

Naam

Handtekening